z

De Parel

Kerk van nu!

AFSCHEID

De Parelkerk is als uitvaartlocatie een zeer sfeervolle ambiance.

Als er een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. De dag van de uitvaart moet een dag worden, waarbij iedereen met een goed gevoel aan kan terugdenken. Iedereen heeft recht op een waardig en mooi afscheid en een locatie als De Parel kan hieraan bijdragen. Een uitvaartdienst in De Parel, voorafgaand aan de begrafenis of crematie, biedt een een sfeervolle, persoonlijke ambiance, waar u alle tijd heeft voor het afscheid en herdenken van uw dierbare.

In De Parel kunt u kiezen voor een afscheidsceremonie met of zonder religieuze strekking. U kunt de herdenkingsdienst geheel naar eigen wens vormgeven.

In De Parel is een orgel aanwezig, evenals een geluidsinstallatie en multimedia apparatuur zoals groot LCD-scherm.

Het is ook mogelijk om een condoleance of koffietafel te gebruiken in De Parel.
Tot de mogelijkheden bestaat ook dat uw dierbare opgebaard staat in onze sfeervolle consistoriekamer tijdens de condoleance. Als u ervoor kiest om na afloop van de begrafenis of crematie terug te komen naar De Parel voor een koffietafel of condoleance, zorgen wij ervoor dat de inrichting omgezet is naar een sfeervolle ruimte waar u wederom alle tijd heeft voor ontmoeten en herinneringen ophalen.

Wilt u eens een kijkje komen nemen of meer informatie over onze mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op.