z

Evangelische Gemeente De Parel

ALPHA CURSUS

START: 17 september 2020        18.15 - 21.30  uur

Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als:
"Waarom ben ik hier?" en "Wat is eigenlijk de zin van het leven?"
Deze vragen worden vooral gesteld rondom life events als geboorte, sterven, verandering van baan, werkeloosheid, enz. Soms worden die vragen weer weggestopt, maar liever zien we natuurlijk dat die vragen gesteld worden
op de Alpha cursus.

Bij Alpha ga je met elkaar op zoek naar een antwoord op deze en soortgelijke levensvragen. Alpha vindt 's avonds plaats en start met een heerlijke maaltijd.
Er is tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt. In totaal hebben al meer dan 265.000 mensen Alpha in Nederland gevolgd. Wil jij meedoen aan de volgende Alpha? Wil jij op een ontspannen manier iets over God en Jezus te weten komen? Dat kan heel eenvoudig. Grijp je kans, volg de gratis cursus.

Op 17 september 2020 gaat er een Alpha van start bij EG de Parel.

In ca. 11 gezellige en interactieve bijeenkomsten (incl. warme maaltijd) ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt.
De cursusavonden worden gehouden op donderdagavond van half 7 tot half 10.

Wil je meer weten?
Bel met 06-47395087 (Ellen Timmer) of mail naar info@parelkerk.nl